Hány éves vagy, Batman?

Újra aktuális az ismert kérdés, a Vivo pedig egy különleges mobillal ünnepli a kerek évfordulót: 80 éve bukkant fel először a szuperhős.

Belegondolni is furcsa, hogy 1939-ig kell visszanyúlnunk, ha a köpenyes igazságosztó első felbukkanását keressük, és bár 80 év egyetlen szuperhős életében sem múlik el nyomtalanul, Batman nagyon jól tartja magát, és volt lehetősége sokak kedvenc karakterévé válni. A Vivo hatáskörébe tartozó, játékosoknak szánt iQOO a legkomolyabb csúcsmodelljének limitált kiadásával ünnepli a kerek évfordulót.


[+]

Az iQOO Pro 5G-ből 8/128 GB-os változatot kap, aki emellett a modell mellett dönt, a premierkor még ilyen középút nem volt, sem felszereltségben, sem pedig árban: a 4G-s változatnál drágább, viszont az 5G-s, 12 GB RAM-os normál példányoknál olcsóbb a Batman kivitel, átszámítva körülbelül 162 000 forintnak megfelelő összeget kérnek érte Kínában. Ugyanennyi pénzért egyébként megvehető a mobil hagyományos kivitelben is azóta.


[+]

A mobil alapadottságai terén semmi nem változott: 6,41 hüvelykes, Full HD (1080 x 2340 pixeles) felbontású Super AMOLED kijelzőt kapott beépített ujjlenyomat-olvasóval, teljesítményéről a Qualcomm jelenlegi legerősebb, piacon lévő mobilchipje, a Snapdragon 855+ gondoskodik. A hátlapra 48 megapixeles, quad-bayer szűrővel ellátott szenzor került f/1,79-es apertúrájú optikával kiegészítve, a 12 megapixeles, f/2,2-es ultraszéles látó után pedig 2 megapixeles mélységszenzor zárja a sort. Elöl egy 12 megapixeles, f/2-es kamera kapott helyet. A beépített akkumulátor 4500 mAh-s, 44W-os ultragyors töltést támogat.


[+]

Nem hivalkodó vagy feltűnő maga a mobil, viszont a doboza méretes és utal az évfordulóra, ajándékként témába illő tokot, figurát, képernyő-támasztékot, illetve füles táskát is ad hozzá a cég.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Vivo

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés