Beelőzi a Redmi a Nubiát

A ZTE gaming brandje február 17-re jelentette be a bemutatót, a Redmi pedig ennek tudatában belőtte a sajátját egy nappal korábbra.

Két játékélményre optimalizált készüléket is várunk február vége felé. A Nubia tegnap jelentette be, hogy a Red Magic 7 február 17-én debütál, a Redmi pedig ma dobta be a hivatalos előzeteseket, amelyeken hogy, hogy nem pont egy nappal korábbi időpont szerepel. Azt nem tudjuk, hogy a Redmi K50 széria többi tagja (K50, K50 Pro és K50 Pro+) is csatlakozik-e a K50 Gaminghez, utóbbira viszont már biztosan nem kell sokat várni.

A K50 Gamingről egyelőre nem sokat árult el a gyártó, de az előzetesek hidegvérű csúcsmodellként (cold-bloded flagship) hivatkoznak az érintésérzékeny játékvezérlőkkel felszerelt eszközre. Legalábbis a fordító ezt hámozta ki az eredeti szövegből. Mindenesetre a hűtés kiemelt fontosságú tényező egy teljesítménycentrikus készülék esetében, ahogy a dizájn sem mellékel. A K50 Gaming megtartja a K40 kameraszigetének koncepcióját, nem hiányzik a kamerákat szegélyező LED csík és a villám alakú segédfény sem, a készülék főbb jellemzőit (Leggyorsabb és Leghidegebb) pedig diszkrét feliratok hangsúlyozzák.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Redmi

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés