Beesett az első kémfotó a Xiaomi Mi 6 Plusról

A Xiaomi következő csúcsmodelljéről pár napja került elő egy előzetes, amin túl sok minden ugyan nem látszik, de a két hátlapi kamera azért kivehető. Legalábbis az egyik készülék esetében, ami valószínűleg a Mi 6 Plus lesz. Elvileg 5,15 és 5,7 hüvelykes modellekre számíthatunk, amelyek úgy tűnik, nem csak ennyiben térnek el egymástól.


[+]

A Weibón megjelent kép alapján a nagyobb változat minden valószínűség szerint dupla hátlapi kamerarendszert kap, és feltehetően a Qualcomm legújabb csúcslapkáját. Bár, ez a fotón ugye nem látszik. A Slashleaks által közzétett, elvileg hivatalos specifikációról készült képen viszont igen. Ennek alapján a várható méretek megerősítést nyertek, valamint a Snapdragon 835 is, ráadásul az előzetes várakozásokkal ellentétben mindkét modell esetében.


[+]

Az egy darab, 19 megapixeles kamerával szerelt Mi 6 alapmodell 4 vagy 6 GB rendszermemória mellett 32, 64 vagy 128 GB-os, UFS 2.0-s belső tárhellyel lesz elérhető, míg a Mi 6 Plus 6 GB RAM-mal és 64 vagy 128 GB tárhellyel. A kijelző felbontása mindkét készülék esetében Full HD, az akkumulátorkapacitás viszont igazodik a mérethez, a Mi 6 3200, míg a Mi 6 Plus 4500 mAh-s telepet kap. Ami érdekes, hogy a specifikáció szerint a kisebbik Mi 6 még Marshmallowt futtat, míg a nagyobbra hegesztett MIUI 8 már Nougatra épül. Viszont látszólag mindkét készülék ismeri a B20 sávot, így a hazai 800 MHz-es frekvencián sem kell nélkülözni az LTE kapcsolatot. Az árakról egyelőre nem futott be információ.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés