Befutott a Puma első okosórája

A gyönyörű nevű Gen 4 Heart Rate Smartwatch WearOS-t futtat és novembertől nálunk is megvásárolható lesz.

Ma már boldog-boldogtalannak van okos- vagy sportórája, úgyhogy a Puma is úgy volt vele: nekünk miért ne legyen? A sportszergyártó normál órákat egyébként is kínál, úgyhogy logikus lépés volt a Fossil Grouppal összefogni, és a Gen 4 Heart Rate Smartwatchot piacra dobni.


[+]

A sárga/fekete, fehér/rózsaarany és fekete/sötétszürke színváltozatokban elérhető ketyere konkrétan novemberben kerül forgalomba, Magyarországon bruttó 106 ezer forintért. A 44 milliméteres, színes érintőkijelzővel rendelkező karék alumíniumházat, 5 ATM vízállósági minősítést és több színben elérhető szilikonpántot kapott. Az óra a Google-féle Wear OS legfrissebb változatát futtatja Snapdragon Wear 3100 alapokon, 512 MB RAM-mal és 4 GB-os tárolóval például a zenefájloknak.


[+]

Hátul optikai pulzusmérő segít be a sokrétű aktivitáskövetésbe, emellett adott a GPS, egy sor nem részletezett mozgáskövető szenzor és egy láthatóan méretes tekerőgomb jobbra. A sportmárka jó pár saját logós óralapot kínál, ami természetesen tetszőlegesen cserélhető lesz, akárcsak a szíjak.

Előzmények

Hirdetés