Befutott a Realme true wireless fülese

Indiában startolt el a feltörekvő márka teljesen vezetékmentes headsete, ahol a BBK Electronics hatalomátvételre készül.

Ha a kínai BBK Electronics neve ismeretlenül cseng, azért van, mert a tungkuani főhadiszállású vállalat nem tünteti fel a nevét a berkeibe tartozó márkák készülékein. Ám ha azt mondom, hogy Oppo, Vivo, OnePlus, Realme, iQOO vagy imoo, máris könnyebben megérthető, miért véli úgy például Prabhu Ram, a CyberMedia Research elemzője, hogy jövőre a vállalat átveheti a Xiaomitól a mobilpiaci elsőséget Indiában.

Az se véletlen, hogy több kulcstermék már nem Kínában, hanem Indiában mutatkozik be - ilyen a Realme Buds Air true wireless headset, azaz teljesen vezetékmentes füles. A gyártó által paraméterezett R1 chippel és Bluetooth 5.0 támogatással rendelkező ketyere alacsony késleltetést ígér játékmódban, felismeri, ha fülbe teszik és onnan kiveszik, fejlett audiokódolásra képes, a Google Fast Pairt használva háza kinyitásakor a telefonnal pedig azonnal összekapcsolódik.


[+]

A Realme Buds Air természetesen alkalmas hanghívásra, két-két mikrofonja pedig zajszűrést kínál. A termék érintéssel kezelhető, így lehet a játékmódot elindítani. A füles 3 órát bírja egy töltéssel, a tokja ezt pedig további 17-tel toldja meg, és vezetékmentes Qi töltést kínál. A Realme true wireless headsetje Indiában 17 ezer forintba kerül, és nem lepődnénk meg, ha az európai piacra is hamar eljutna, hiszen világszinten nagyon pörögnek a hearables, vagyis a fülben hordozható ketyerék.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés