Befutott az Android N a Nextbit Robinra

A tavalyi MWC-n mi is testközelből is megismerkedtünk a Nextbit Robinnal, amely formában és funkcióban is formabontó volt. A szögletes külső fluid belsőt takar, melynek a központjában a fotók és a videók mellett az appokat is a felhőbe szinkronizáló, Android alapú Nextbit OS van. A hardverpiacról ismert Razernek egyébként annyira megtetszett a Robin formavilága és a Nextbit felhőközpontú ötletgazdagsága, hogy pár hete bejelentették a startup megszerzését.

Szerencsére a szoftveres támogatás nem szűnt meg a telefonra, és a bétás tesztelés után végre befutott az Android 7.0-ra való, immáron publikus frissítés. A 88-as sorozatszámú build mellé 2017 januári biztonsági csomag jár. A végleges Android Nougat frissítést első körben, jó eséllyel a beta teszterek kapják meg, majd mindenki más. A kiadás részleteiről itt lehet bővebben olvasni.

Azóta történt

Előzmények

  • A Razer kezében a Nextbit

    A Kickstarteren életre hívott Robin mögött álló startup a gaming és PC világban népszerű Razer kötelékébe került.

  • Android Nougat rendszerbemutató

    Kivesézzük a legújabb zöld robotos verzió minden csínját-bínját, beleértve az osztott képernyős elrendezést, az újfajta értesítéseket és a fájlszintű titkosítást.

  • MWC 2016: Menő lett a Nextbit Robin

    Kezünkben a Nextbit első okostelefonja, melyen soha nem fogy el a háttértár, legalábbis a szlogen szerint.

Hirdetés