Belépőszintű mobilokat mutatott a Polaroid

A visszafogott specifikációjú készülékek értelemszerűen Kína felől érkeznek, azt viszont egyelőre csak remélni lehet, hogy olcsók lesznek, hiszen hivatalos árazásuk még nincs. A specifikációktól mindenesetre nem fogunk hátast dobni, a Cosmo K és Cosmo K Plus névre hallgató eszközök 1,3 GHz-es, négymagos MediaTek rendszerchippel, 1/8 GB-os tárolópárossal, 13 megapixeles hátlapi és 5 megapixeles előlapi kamerával jönnek.

A Cosmo K kisebb, öthüvelykes kijelzőt kapott, a Cosmo K Plus már inkább egy phablet lesz az 5,5 hüvelykes megjelenítőjével, és az ahhoz tartozó, vaskos kávákkal. Bár a méret eltérő, az akkumulátor ugyanúgy 2800 mAh kapacitású mindkettőnél, egyébként Android 6.0 Marshmallow rendszerrel futnak a készülékek.


[+]

Ezeken kívül egy 3G tabletet mutattak, itt azonban még karcsúbbak az adatok, 1 GHz-es, négymagos processzor, 1/8 GB-os RAM- illetve tárolóegység, 5 megapixeles kamera elöl és hátul, illetve 7 hüvelykes kijelző, meg nem nevezett felbontással. Még rosszabb hír, hogy a mobiloknál is kisebb, 2650 mAh kapacitású telepet kapott. Szintén Android 6.0 rendszerrel.

Előzmények

  • Nokia 3 - valaki most finntorog

    Symbian, MeeGo, Windows Phone és most Android: megtalálta-e a Nokia az ideális okosplatformot és a Lumiák méltó utódját, avagy az elbukott sorozatok hibáit ismétli?

  • Hivatalos képeken látható a Redmi 5

    Többféle tárhelypárossal és rendszerchippel kerül piacra az 5 hüvelykes Full HD kijelzőjű, kedvező árú Xiaomi.

  • Leagoo M7 - nagyot koppint, azután elhallgat

    Eljutott az iPhone 7 Plus formája és a duplakamera koncepciója a belépőszintre, ám ahol árban a konkurenciához képest Leagoo hozzátesz, azt máshonnan kénytelen elvenni. Nem lőttük le.

Hirdetés