Bemutatás előtt még futott egy tesztkört a Gionee S9

A főleg bérgyártóként jeleskedő (példa, másik példa) Gionee S9 és S9T készülékei nemrég megkapták a kínai Hírközlési Hatóság jóváhagyását, múlt héten pedig hivatalos előzetest láthattunk az elvileg ma bemutatandó S9-ről. Noha a TENAA S9T néven is jegyzett egy variánst, a poszteren az alapváltozat és az abban is megtalálható dupla hátlapi kamerarendszer hangsúlyos. A készülékről eddig annyit tudtunk, hogy az 5,5 hüvelykes Full HD kijelzőt 154,2 x 76,4 x 7,4 milliméteres körítés foglalja magába, az 1,8 GHz-re skálázott nyolcmagos processzort pedig 4 GB rendszermemória és 64 Gb tárhely kíséri, amihez egy 3000 mAh-s telep biztosít energiát.

Bemutató még nem volt, bár elvileg Kína nagy részén már elmúlt 14:00.
Bemutató még nem volt, bár elvileg Kína nagy részén már elmúlt 14:00.

A bemutatóig, ami ugye elvileg még ma megtörténik, be kell érnünk a Geekbench által szolgáltatott információkkal, ami lényegében nem árul el annál többet, hogy a központi vezérlőegység nagy valószínűséggel a Helio P10 lesz, valamint megerősíti a RAM mennyiségét. Az AnTuTu múlt heti tesztjéből még hozzátehetjük, hogy az Android 6.0-val nyitó eszközben 13 megapixeles szelfikamerát, és megegyező felbontású hátlapi főkamerát várhatunk, amelyet egy 5 megapixeles modul egészít ki. Egyébként továbbra is várjuk a hivatalos leleplezést. Noha, arrafelé ma már volt délután kettő.

Azóta történt

  • Bemutatkozott a Gionee S9

    Természetesen Kínában zajlott a rendezvény, az előzetes információk valósnak bizonyultak, a helyi ára pedig nem sokkal 100 ezer forint fölött alakul.

  • 7000 mAh-s akksival támad a Gionee M2017

    Nem valami légies teremtés a Gionee újdonsága, de az is biztos, hogy nem is fog az út szélén hagyni minket.

  • Ígéretes Gionee a láthatáron

    Újabb eszközt regisztrált a TENAA-nál a Gionee, ezúttal korrekt középkategóriás hardverrel és aránylag nagy akkumulátorral.

  • Bemutatkozott a Gionee P7

    Olcsó, korrektül néz ki és elfogadható a felszereltsége – új taggal bővült a Gionee P famíliája.

Előzmények

Hirdetés