Bemutatkozott a Galaxy Ace Style

Úgy tűnik, hogy a Samsung megelégelte a Lumia 520 és hasonló modellek térnyerését az alsó szegmensben, így egy felszereltség terén szinte tökéletes analógiával bővítette kínálatát, mely természetesen a dél-koreai óriás szokásos stílusjegyeit viseli. Az egyszerűsített és jóval fürgébb felülettel érkező fiatalos készülék képalkotás és csevegés terén is előrelépést ígér, hiszen a fejlett fókuszálási és fotózási megoldásokkal kecsegtető hátoldali kamerája mellé egy videohívások lebonyolítására és önarcképek készítésére is alkalmas előlapi modult is került. A gyártó közleménye szerint a viszonylag szűkös operatív memóriát bőségesen ellensúlyozza a fürge processzor és a Google legfrissebb platformjának számos optimizálása, mely mellett valamennyi előre telepített szoftver is átdolgozásra került.

A 121,2 × 62,7 × 10,65 milliméteres Galaxy Ace Style 4 hüvelykes, 480 × 800 képpontos TFT-LCD kijelzőt, 5 megapixeles fő és VGA előlapi kamerát, WLAN (802.11b/g/n) és Bluetooth 4.0 modult, 1,2 GHz-es kétmagos processzort, 512 MB operatív memóriát, microSDXC kártyával bővíthető 4 GB belső tárhelyet és 1500 mAh kapacitású akkumulátort kapott. Az Android 4.4.2 KitKat operációs rendszerrel és Samsung TouchWiz Essence kezelőfelülettel érkező készülék áprilistól lesz kapható krémfehér és mélyszürke árnyalatokban.

Azóta történt

  • Megérkezett a Galaxy Ace Style LTE

    Németországban mindenféle bejelentés nélkül dobta piacra a középkategóriás Galaxy Ace 4 LTE megnövelt és kissé felturbózott változatát a Samsung.

Előzmények

Hirdetés