Bemutatkozott a Nubia M2 Play

Az 5,5 hüvelykes kijelzővel szerelt mobil közepes felszereltséget kapott, remélhetőleg ehhez barátságos árcímke is társul majd.

Fém házzal és elöl enyhén lekerekített üveggel hívja fel magára a figyelmet az 5,5 hüvelykes HD kijelzővel szerelt Nubia M2 Play. A Snapdragon 435 rendszerchip nyolc darab Cortex-A53 maggal (4 x 1,4 GHz + 4 x 1,1 GHz) éri el, Adreno 505 grafikus gyorsítóval és 3 GB RAM-mal éri el teljesítményét, 32 GB-os a belső tároló egyelőre nem esett szó nagyobb variánsokról, microSD bővítés viszont lehetséges, akár 128 GB-tal.


[+]

Alul microUSB, felül 3,5 milliméteres jack csatlakozó található, a hátlapi kamera 13 megapixeles, f/2,2-es apertúrájú, az előlapival kapcsolatban pedig a 84-fokos látószöget emelték ki, nem az 5 megapixeles felbontást. Nem maradt el az ujjlenyomat-olvasó, és természetesen LTE is van, bár a 800 MHz-es hálózatot nem támogatja a jelenlegi termékoldalon szereplő modell. Az Android 7.0 Nougat rendszerre épülő Nubia UI 5.0 valószínűleg ugyanúgy fog kinézni, mint az M2 Lite esetén. Árazásról és elérhetőségről még egyelőre nem esett szó.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Nubia

Azóta történt

Előzmények

  • Nubia M2 lite - előnyös alak, rossz diétával

    Több szempontból is szimpatikus a Nubia felső-középkategóriás ajánlata – szép, méretes a tárolója és nagy felbontású a szelfikamerája. Egy ponton azonban túl szorosra húzták a nadrágszíjat.

Hirdetés