Bemutatkozott a Realme Buds Air Pro és a Buds Wireless Pro

A két vezetékmentes füles aktív zajszűréssel, kedvező áron startol az indiai piacon.

A Realme bemutatta a kedvező árú Buds Air Pro-t és a Buds Wireless Pro-t, amelyek 20 ezer forint körüli áron kínálnak aktív zajszűrést. Már a szintén ANC-s Honor Magic Earbuds sem számított drágának, de a Realme Buds Air Pro konkrétan feleannyért kínál hasonló funkcionalitást, igaz, a vezetékmentes töltés itt is kimaradt a repertoárból.


[+]

A Buds Air Pro egyedi 28mm S1 chippel dolgozik, 10 milliméteres Bass Boost hangkeltőkkel és mindössze 5 grammot nyom fülesenként. A zajszűrés 35dB-ig működik feedback és feedforward mikrofonokkal, opció a környezeti zajok beengedése, telefonhívások közben pedig a környezeti zajszűrés (ENV). A Gaming Mode 94 milliszekundumos késleltetéssel optimalizál. A 39,5 grammos töltőtokba 486 mAh-s akkumulátor került, ami aktív zajszűréssel összesen 20 óra üzemidőt biztosít, anélkül pedig plusz öt órát nyerünk. A teljes feltöltés egy órát vesz igénybe, de az első tíz perc gyorstöltés már három óra zenehallgatást jelent.


[+]

A Buds Air Pro a legtöbb TWS fülhallgatóhoz hasonlóan érintésvezérléssel és hangvezérléssel is kezelhető, 5.0-s Bluetoothon kapcsolódik, rendelkezik IPx4-es cseppállósággal, az alkalmazásban pedig adhatunk rá extra mélykiemelést Bass Boost+ móddal. Az eszköz október 16-tól 4999 rúpiáért vásárolható meg, ami körülbelül 20 ezer forintot jelent.


[+]

A Realme Buds Wireless Pro szintén aktív zajszűréssel dolgozik, viszont a Buds Pro-val ellentétben támogatja az LDAC kodeket, ami lehetővé teszi a 990 Kbps-os átvitelt. A 13,6 milliméteres hangkeltőkkel szerelt fülhallgató 119 milliszekundumos késleltetést tud Gaming módban, a 160 mAh-s telep pedig 16 óra zenehallgatást biztosít ANC-vel, míg zajszűrés nélkül 22 óra a maximum.

Realme Wireless Pro
Realme Wireless Pro [+]

A microUSB port is eltűnt, helyette Type-C csatlakozó került a 33 grammos, IPx4 védettségű fülesre, amin keresztül az első öt percben 1,7 órányi nafta kerül a telepbe, a teljes feltöltés pedig másfél órát vesz igénybe. A Buds Wireless Pro szintén 5.0-s Bluetootht használ, a gyors váltás funkcióval pedig egy gombnyomásra válthatunk a csatlakoztatott eszközök között. A Party Yellow (sárga) és Disco Green (zöld) fülesek szintén október 16-án kerülnek piacra 3999 rúpiáért, ami nagyjából 16 ezer forint.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés