Bemutatkozott a Samsung Gear S

Nem csak az LG tartogatott meglepetést (G Watch R) a mai napra, hanem a Samsung is, mely bemutatta legújabb, Gear S fantázianévre hallgató okosóráját. Az újdonság Tizen operációs rendszert futtat, sok közül az egyik legfontosabb szolgáltatásnak pedig a 3G támogatás mondható. A termékről három fotó is megcsodálható, melyekre rányomva ezek nagyobb felbontásban érhetők el.

Bemutatkozott a Samsung Galaxy Gear S Bemutatkozott a Samsung Galaxy Gear S Bemutatkozott a Samsung Galaxy Gear S

A Samsung Gear S egy 2 hüvelykes, 480 x 360 pixel felbontású, hajlított Super AMOLED kijelzőt kapott, a hardveres erőforrást pedig egy 1 GHz-re skálázott kétmagos processzor és 512 MB RAM biztosítja. A belső tárhely mérete az okosóra trendeknek megfelelően 4 GB, adatkommunikációs téren viszont már kiemelkedőbbet nyújt a dél-koreaiak modellje, 2G/3G támogatás, 802.11a/b/g/n WiFi, Bluetooth 4.1, GLONASS műholdak információt felhasználó GPS és microUSB 2.0 csatlakozó fért a repertoárba. A Gear S-en keresztül egyébként hívást is lehet bonyolítani, köszönhetően az órához beszerezhető Gear Circle Bluetooth fülesnek.

 

Bemutatkozott a Samsung Galaxy Gear S Bemutatkozott a Samsung Galaxy Gear S Bemutatkozott a Samsung Galaxy Gear S

A Gear S-ben a fentieken kívül gyorsulásmérő, giroszkóp, iránytű, pulzusmérő, UV érzékelő és légnyomásmérő található. Az októberben boltok polcaira kerülő szerkezet 39,8 x 58,3 x 12,5 milliméteres dimenziókkal rendelkezik, melybe egy 2 napos üzemidőt biztosító 300 mAh kapacitású akkumulátort rejtettek.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés