Bemutatkozott a ZTE Axon 30S

Android 12, kijelző alá épített kamera jár 130 ezer forintnyi jüanért Kínában a ZTE Axon 30S-sel.

A tavalyi ZTE Axon 30 apró frissítése a ZTE Axon 30S, melyet szeptember 26-án mutatott be a gyártó Kínában. A dizájn és a specifikációk nem változtak, az újdonság viszont már Android 12 alapú MyOS 12-t kapott a gyárban. Változott az árazás is, a 8/128 GB-os modell százezer forintnyi 1698 jüanba, a 12/256 GB-os modell pedig 130 ezer forintnak megfelelő 2198 jüanba kerül, ez csökkenést jelent a jüanban megadott árakban. A gyártó egyelőre nem közölte, hogy lesz-e a 30S-nek is nemzetközi forgalmazása, az értékesítés a hazai piacon elindult.

A színárnyalatok talán kicsit másak, mint a tavalyi változatnál, de egyébként milliméterre pontosan ugyanaz a ház és annak dizájnja.A színárnyalatok talán kicsit másak, mint a tavalyi változatnál, de egyébként milliméterre pontosan ugyanaz a ház és annak dizájnja.A színárnyalatok talán kicsit másak, mint a tavalyi változatnál, de egyébként milliméterre pontosan ugyanaz a ház és annak dizájnja. A színárnyalatok talán kicsit másak, mint a tavalyi változatnál, de egyébként milliméterre pontosan ugyanaz a ház és annak dizájnja. (forrás: GSMArena / ZTE) [+]

A ZTE Axon 30S-sel fekete vagy kék színű házban egy 6,92 hüvelykes 10-bites OLED kijelzőt kap a vásárló FHD+ felbontással és maximum 120 Hz-es frissítéssel. A telefon a kijelző alatt rejti el előlapi kameráját, egy 16 megapixeles szenzorról van szó, vele párhuzamosan, de jóval lejjebb egy optikai ujjlenyomat-leolvasó szenzor is helyet kapott a kijelző alatt. A hátlapon egy 64 megapixeles főkamera, egy 8 megapixeles ultraszéles és egy 5 megapixeles makró kamera található, a hardver agya a Qualcomm Snapdragon 870-es lapkája, az akkumulátor pedig 4200 milliamperórás, amihez 55 wattos gyorstöltés jár megfelelő fali adapterrel. Nagyon nem érdemes tovább részletezni, hisz már olvasható tesztünk is van a készülékről, mivel konkrétan ugyanez az Axon 30 5G egy verzióval öregebb Androiddal.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ZTE

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés