Minden szolgáltatást egy fedél alá hoz az Apple One

A gyártó által kínált összes előfizetéshez kötött tartalom egy csomagba kerülve válik elérhetővé - immár hivatalosan is.

Szinte biztos volt, hogy a mai Apple-rendezvényen érkezik a gyártó előfizetési csomagja, ennek megfelelően be is mutatkozott az Apple One névre hallgató egységesített megoldás, ami háromféle opciót kínál. A normál egyéni előfizetők az Individual csomaggal 15 dolláros havi költséggel számolhatnak, ebben Apple Music, Apple TV+, Apple Arcade és 50 GB-nyi extra iCloud-tárolóhely foglaltatik, hasonló a helyzet a 20 dolláros családi csomag esetén, ahol nagyobb, 200 GB-os az iCloud-hely, viszont értelemszerűen osztozni kell rajta, legfeljebb 6 tagot tud számlálni a rendszer.


[+]

A Premier csomag jelenti a csúcsot, ebbe 30 dollárért benne foglaltatik az Apple News+, illetve a frissen bemutatott Fitness+ is, amiről az új Watch kapcsán már tettünk említést. Itt már 2 TB-nyi iCloud tároló jár a felhasználónak. Az Apple 30 napos ingyenes próbaverziót nyújt minden új felhasználónak, az alapcsomagok 100 országban, tehát hamarosan nálunk is elérhetők lesznek, viszont a Premier csak a News+ és Fitness+ támogatással rendelkező országokban kerül piacra, Magyarországon tehát egyelőre nem.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Apple

Azóta történt

Előzmények

  • Apple One néven jöhet a gyártó előfizetési csomagja

    Megannyi szolgáltatását vonhatja egy előfizetés alá hamarosan az Apple, és lehet, hogy a Google-nek itt valami nem annyira fog tetszeni.

  • Apple iPad Pro 12.9 (2020) - laptop helyett?

    Cupertinóban egyre inkább be akarják bizonyítani, hogy nincs szükség a mindennapokban asztali operációs rendszerre: Magic Trackpaddel és egyéb asztali kiegészítőkkel próbáltuk ki a legnagyobb új iPadet!

Hirdetés