Bemutatkozott az Asus ZenPad Z8

A május végén felbukkant Asus ZenPad Z8 tablet mostantól elérhetővé vált, de kizárólag az amerikai Verizon szolgáltató kínálatában, és egyáltalán nem valószínű, hogy a kártyafüggetlen piacon is meg fog jelenni a 4G-képes, 8 hüvelykes kijelzővel ellátott gép. Mindazonáltal egy jó felszereltségű középkategóriásról beszélhetünk, 2048 x 1536 pixel felbontású kijelzővel, hatmagos Snapdragon 650 lapkával, Adreno 510 grafikai egységgel, 2 gigabájt RAM-mal és 16 gigabájtos, bővíthető tárolóval. Kamera is került rá, de gyakorlatilag csak azért, hogy legyen, mindössze 2 megapixeles egységről beszélhetünk.

Nem valószínű, hogy valaha is megjelenik a kártyafüggetlen piacon a termék.
Nem valószínű, hogy valaha is megjelenik a kártyafüggetlen piacon a termék. [+]

Az előlapján sztereó hangszóró fokozza a teljes multimédiás élményt, adatkommunikáció terén pedig minden fontos adott, van USB Type-C csatlakozó, LTE, WiFi 802.11 a/b/g/n/ac és természetesen Bluetooth is. Az akkumulátor kapacitása 4680 mAh, az Android pedig Marshmallow rendszerverzión fut a teljes áron 249 dolláros (körülbelül 70 000 forintos) gépen, különböző előfizetésekkel ez az ár nyilvánvalóan jóval kedvezőbb is tud lenni. Az első vásárlók június 23-án vehetik át a ZenPad Z8-ukat.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Azóta történt

Előzmények

  • ASUS ZenPad 8.0 (Z380C) - nincs nyugalma

    A tavalyi MeMO Padok sikerére építkező nyolchüvelykes táblagép látogatott el hozzánk cserélhető hátlappal és új generációs Intel lapkakészlettel, ám valami, valahol félrement a minőségkontroll során.

  • Asus Zenpad 10 Z300CL - zen-e füleimnek?

    A Zenfone-ok után megjöttek a ZenPad névre keresztelt tabletek is a tajvani gyártótól, a legnagyobb, legerősebb modellt próbáltuk ki spéci billentyűzettel.

Hirdetés