Bemutatkozott az LG G3 A

Úgy tűnik, az LG az aktuális csúcsmodelljéről, a G3-ról sok bőrt szeretne lehúzni, hiszen pár hónappal ezelőtt jelent csak meg maga a telefon, mégis kiadtak azóta már belőle egy felturbózott, G3 LTE-A névre hallgató variánst, hamarosan piacra kerülhet a G3 Stylus, most pedig a dél-koreai piacra egy újabb változat érkezett, G3 A megnevezéssel. Specifikációkat tekintve a masina egy G3 köntösbe öltöztetett, ráncfelvarrott G2-nek is tekinthető, mivel az 5,2 hüvelykes Full HD kijelző meghajtásáért a jól bevált Qualcomm Snapdragon 800 lapkakészlet felel.

Bemutatkozott a Dél-Koreának szánt LG G3 A okostelefon

Az LG szépségében a 2,26 GHz-re skálázott négymagos processzor mellett Adreno 330 grafikus gyorsító, microSD kártyával bővíthető 32 GB-os belső tárhely, valamint 2 GB RAM kapott helyet. A kamera 13 megapixeles, szerencsére nem maradt ki az OIS+ szenzor, a lézeres autófokusz, valamint az LTE-A hálózatok támogatása sem. Az Android 4.4 KitKat operációs rendszerrel épülő, LG UI-jal érkező jövevénybe egy cserélhető, 2610 mAh kapacitású akkumulátort szereltek. A fehér és ezüst színben debütáló G3 A egyelőre csak Dél-Koreában lesz kapható, globális elérhetőségről nincs sajnos információ.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

  • LG G3 - mindent a szemnek

    Csúcsmodellel jelentkezett az LG. A G3 több szempontból úttörő, de ennek ára van nem csak anyagilag, hanem bizonyos részletmegoldások kapcsán is. Mindezzel együtt is egy remek okostelefon.

  • LG L90 - ellentétek a családban

    Apró eltérések vannak az LG G2 mini és az L90 között. Ezek az LG szerint forintosíthatók, az L90 ugyanis olcsóbb ketyere, de pár dolog hiányzik belőle, amit házon belüli vetélytársa megkapott.

  • LG L70 - nem pejoratív koppintás

    Gazdag szoftvercsomaggal, kopogtatós funkciókkal és KitKattel érkezett meg az LG új ötvenezrese, ám a szerény hardver és a néhány apró hiba rontja az összképet.

  • LG Optimus F6 - középkategóriás vadászgép

    A dél-koreai gyártó újdonsága a kellemes külső mellé 4G/LTE sebességet, nagyon korrekt hardvert és jó minőségű kijelzőt is kapott, méghozzá baráti áron.

Hirdetés