Bemutatkozott az Oppo A53

November elején kapta meg a kínai hírközlési hatóság jóváhagyását az Oppo A53, néhány hét elteltével pedig be is mutatkozott az eszköz, természetesen Kínában, egész pontosan a gyártó weboldalán. A középkategóriás kütyü előlapján 2.5D lekerekített üvegfelület látható, az eddigi tapasztalatainkra hagyatkozva remélhetjük, hogy az A53 összeszerelési minőségével és anyaghasználatával sem lesz probléma.

Bemutatkozott az Oppo A53
[+]

Az előlapi 5,5 hüvelykes kijelző csak 720 x 1280 pixel felbontású, a 267 ppi-s pixelsűrűséget értelemszerűen nem emelik ki a termékoldalon. A készülékház 153 x 77 x 7,43 milliméteres dimenzióikhoz 165 grammos tömeg tartozik, a beépített akkumulátor 3075 mAh kapacitású. Hátlapjára 13 megapixeles kamera került szimpla villanóval, az előlapi egység 5 megapixeles. A rendszerchip a Qualcomm friss középkategóriása, a Snapdragon 616 SoC-ben nyolcmagos, 1,5 GHz-es Cortex-A53 processzor, Adreno 405 grafikus gyorsító és az Oppo esetén 2 gigabájtnyi RAM dolgozik.

Az Android 5.1-es rendszerverzió alapjain a gyártó Color OS 2.1 nevű felülete található, a kétkártyás (microSIM/nanoSIM) eszköz nem mellesleg LTE-képes, de a 800 MHz-es frekvenciákat mellőzi.Az Oppo A53 árazásáról szó sem esett, ráadásul még az sem kizárt, hogy hivatalos úton el sem hagyja Kínát a mobil.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Oppo

Azóta történt

Előzmények

  • Jóváhagyást kapott az Oppo A53

    A kínai hírközlési hatóság már áldását adta a cég újdonságára, ami a phablet kategóriában próbál szerencsét, méghozzá középkategóriás felszereltséggel.

Hirdetés