Bemutatkozott az Oppo A59

Az Oppo egy újabb középkategóriás mobilt leplezett le, ezúttal az A59 névre hallgató, 5,5 hüvelykes IPS kijelzővel szerelt példányt, ami 720 x 1280 pixelt jelenít meg, ezzel 267 ppi-s képpontsűrűséget ér el. A nyolcmagos MediaTek MT6750 lapka 1,5 GHz-es processzorral ketyeg, a grafikus feladatokat Mali-T860 végzi, memóriából pedig 3 gigabájt jár, ehhez a kijelzőhöz szinte biztosan elegendő lesz a hardver, a 32 gigabájtos tároló pedig microSD-vel bővíthető, így ezen a téren sem lehet majd komoly panasz az eszközre.

Az ujjlenyomat-olvasó ezúttal az előlap aljára került.
Az ujjlenyomat-olvasó ezúttal az előlap aljára került. [+]

Az Android 5.1 már nem a legfrissebb operációs rendszer, ami elérhető, viszont a ColorOS 3.0 megléte magától értetődő, és a 13 megapixeles hátlapi kamera miatt sem kell szégyenkeznie a kütyünek. Előre 5 megapixeles kamera került, a telefonba épített akkumulátor pedig 3075 mAh kapacitású. Természetesen szinte minden fontos extrát megkapunk, van Bluetooth 4.1, kétcsatornás Wi-Fi, FM rádió, OTG-képes microUSB, ujjlenyomat-olvasó és 3,5 milliméteres jack csatlakozó is. A telefon a fentiek ismeretében már Kínában sem lesz filléres, 75 000 forintnyi jüant kérnek majd érte, mire az itthonról is elérhető OppoStyle-be eljut a termék, addigra biztosan drágább lesz valamennyivel.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Oppo

Azóta történt

  • Bemutatkozott az Oppo A37

    A Snapdragon 410-alapú kütyü ázsiai belpiacos, azonban nem kizárt, hogy érkezik belőle a nemzetközi változat is.

  • Kameracentrikus kiadást kap az Oppo A59

    Az Oppo középkategóriás ajánlatának bővített variánsa landolt a TENAA-nál, ami egyrészt erősebb hardvert, másrészt kifejezetten szelfi-centrikus extrákat kap.

  • Megint 2016 van?

    Az Oppo újra A59 néven dob piacra készüléket, pont mint hét és fél évvel ezelőtt.

Előzmények

  • Bemutatkozott az Oppo F1 Plus

    Ami a nemrég bejelentett Oppo R9 nemzetközi variánsa. Nem maradt ki a 4 gigabájt RAM és a 16 megapixeles előlapi kamera.

  • Március 17-én érkezik az Oppo R9

    Az előző plakáton még R9-ként szerepelt egy újdonság, a mostanin viszont csak simán idézőjelbe tettek egy kilencest, még az sem kizárt, hogy a Find-széria újabb ékes darabja mutatkozik be.

  • Kipróbáltuk az Oppo F1-et és R7s-t

    Negyedik alkalommal került megrendezésre a budapesti Oppo meetup, amin ki tudtuk próbálni a gyártó két friss modelljét.

Hirdetés