Beszállt a OnePlus a true wireless versenybe

A Buds az AirPods küllemét társítja korrekt üzemidővel és fürge töltéssel.

Fogynak a gyártók, amelynek nem kínálnak teljesen vezetékmentes tartozékokat portékáik mellé, és épp ideje volt az efféle kellékek elterjedésének, lévén olyan márkából is alig akad ma, amelyik megtartotta volna a jack portot csúcskészülékein. A OnePlus régen elhagyta a 3,5 milliméteres kimenetet (amit a Nord se hozott vissza), cserébe kínált pár Bluetooth fülest összekötő kábellel, bár sajnos egyik se fért bele a méregdrága 8 Pro csomagolásába.


[+]

Most pedig előrukkolt a brand első true wireless, vagyis teljesen vezetékmentes, két bigyóból álló fülesével, a OnePlus Budsszal, amely hétórás használatot ígér lemerülés előtt (2 x 35 mAh-s teleppel), illetve összesen 30 órányi zenehallgatást az akkumulátoros tokba visszapakolva (420 mAh). Ez utóbbi a Buds egyik erőssége: tíz perc töltés Type-C porton tíz óra extra használatot ígér. Persze a tok lassabban tölti a két bigyót: tíz perc két óra zenehallgatással toldja meg a két fülbe illő izé üzemidejét.

[+]

A Buds érintéssel vezérelhető, a hosszú és dupla tapintás funkciójának testreszabhatóságával, és nyilván a TWS fülessel hívást is lehet folytatni, bár meglehetősen szűkszavú ez ügyben a termékoldal. Azért a hangminőség kapcsán a 3D stereo sound, a Dolby Atmos és a Dirac Audio Tuner vezényszavak elcsattantak, és árat is tudunk, elvégre Európában a Buds máris kosárba helyezhető fehér, kék és szürke változatokban egyaránt 89 euróért, azaz 31 ezer forintért.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés