Biztos, hogy július utolsó hete az idei Samsung Unpacked időpontja

Újabb megerősítés érkezett Koreából, hogy Szöulban tartja a Samsung az idén nyári bemutatóját, most a dátumról is szó esett.

Sajtóközleményben tudatta a Samsung a médiával, hogy az idén nyár végi Unpacked bemutató Szöulban lesz megtartva, a helyszín pedig a városon belül a Samseong-dong negyedben található COEX. A cég szerint “az egyedülálló helyszín lehetőséget biztosít arra, hogy a világ megtapasztalja a múlt, a jelen és a jövő lenyűgöző keverékét, mely meghatározza Szöult”. Az első 2010-es Unpacked óta, mely Las Vegasban volt, a Samsung világszerte tartott bemutatót trendvezető kulturális nagyvárosokban (London, Barcelona, New York, Berlin), Szöul attitűdje pedig illeszkedik az idei eseményhez.

Így nézhet ki a Galaxy Z Flip5 és Z Fold5Így nézhet ki a Galaxy Z Flip5 és Z Fold5 Így nézhet ki a Galaxy Z Flip5 és Z Fold5 (forrás: OnLeaks) [+]

Hivatalosan nem erősítette meg a cég, hogy milyen készülékek lesznek bemutatva, viszont azt egyértelművé tette a közleményben, hogy hajlítható kijelzős termékekről van szó, vagyis a Galaxy Z Fold és Z Flip új generációjáról. Azt is megerősítette a sajtóközleményben a Samsung, hogy az esemény időpontja július utolsó hete, ami egybevág a pletykákkal, melyek július 26-i dátumra jósolták a 2023-as Unpackedet.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés