Blogoljunk a Nokiával

A Nokia és a Six Apart bejelentette együttműködését. A megállapodás keretében a Nokia Nseries multimédiás számítógép-családon is elérhető lesz a Vox ingyenes személyes blogoló szolgáltatás. A két vállalat együttműködése megkönnyíti a videofelvételek és fényképek feltöltését a Vox-blog szolgáltatásra közvetlenül a kompatibilis Nokia Nseries készülékekről, és lehetővé válik a blogok frissítése is . A megállapodás fontos lépést jelent a Web 2.0 mobillá válása során, és lehetővé teszi, hogy a felhasználók bármikor létrehozhassanak multimédiás tartalmakat, amelyeket útközben is megoszthatnak barátaikkal és családtagjaikkal. Az új Nokia N93i az első termék, amely beépített Vox szolgáltatást tartalmaz.

„A megapixeles kamerát tartalmazó és jó minőségű videofelvételt készítő Nokia Nseries multimédiás számítógépek az élet igazi krónikásaivá váltak. Az emberek szeretik megosztani életük eseményeit barátaikkal és rokonaikkal és a Vox egy elengedhetetlen szolgáltatás a videofelvételek és fényképek megosztására.” – mondta el Mikko Pilkama, a Nokia Multimedia Experiences részlegének igazgatója. „Arra törekszünk, hogy a Nokia Nseries-zel a felhasználóknak menet közben is könnyű legyen a Web 2.0-s közösségekben részt venni. A Nokia és a Six Apart lehetővé teszik, hogy az emberek összekapcsolódhassanak és megoszthassák fényképeiket, videofelvételeiket és tapasztalataikat anélkül, hogy egy PC-hez lennének kötve”.

 

„A Voxot pont azért hoztuk létre, hogy mindennapi élményeinket megoszthassuk azokkal, akik számunkra fontosak. Ezek az élmények gyakran akkor történnek meg velünk, amikor épp nincs a kezünk ügyében egy fényképezőgép” – mondta el Mena Trott, a Six Apart egyik alapítója és elnöke. „A Nokia Nseries készülékekkel viszont gyorsan, egyszerűen és szórakoztató módon örökíthetjük meg ezeket a spontán pillanatokat, amelyeket aztán azonnal megoszthatunk barátainkkal és családunkkal.”

A Vox ingyenes személyes blogszolgáltatás, amellyel megoszthatjuk élményeinket barátainkkal és családtagjainkkal. A Vox hatékony szűrőivel a blogolók ellenőrizhetik, hogy ki férhet hozzá történeteikhez, fényképeikhez, videó- vagy hangfelvételeikhez. A tagok a Voxon megosztott tartalmakat öt különböző biztonsági szintre sorolhatják be.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Nokia

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés