Bővül a Realme Narzo széria

Ami csak annyiban érdekes, hogy a Narzo modellek Európában is megjelennek, csak más szériában.

A Realme Malajziában fogja bemutatni a Narzo 30-at május 18-án, a széria darabjai viszont eddig nem jelentek meg a nemzetközi piacon. Legalábbis nem Narzo modellként. Az itthon már szolgáltatóknál is elérhető, mellesleg kimondottan jó Realme 7i viszont konkrétan a Narzo 20 (pedig van egy "igazi" Realme 7i is), úgyhogy nem kizárt, hogy a Narzo 30 is betagozódik, esélyesen a Realme 8-as sorozatba.

[+]

A készülék Helio G95 szettel várható, 5000 mAh-s akkuval és 30 wattos gyorstöltéssel, ami 50%-os töltöttséget biztosít 25 perc alatt. A Realme megerősítette, hogy a készüléken lesz 3,5 milliméteres jack csatlakozó, az ujjlenyomat-olvasót pedig a bekapcsológombban kell majd keresni. Több információt egyelőre nem árultak el, a dizájn viszont megtekinthető a hivatalos előzeteseken.

A nem hivatalos hands-on videó pedig fentebb látható, amiből kiderül, hogy a hátlapi kamerarendszer 48 + 2 +2 megapixeles egységekből áll, a kijelző pedig 6,5 hüvelykes, FHD+ felbontású és 90 Hz képfrissítéssel dolgozik. A videóban szereplő példány 6/128 GB memóriacsomaggal rendelkezik, de valószínűleg lesznek variációk.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés