CeBIT: Kihangosítás másképp

A SeecodeWheel egy eddig nem igazán látott, ám igen praktikusnak tűnő megoldással állt elő az autós kihangosítók szegmensében: egy univerzális, kormányra pattintható eszközt láthattunk ma standjukon.

Az eszköz viszonylag kis méretű, és úgy lett megtervezve, hogy vezetés közben akár kanyarodás esetén se zavarjon minket a kormány forgatásában, ugyanakkor mindent tud, amit egy ilyen eszköznek illik felvonultatnia: háttérvilágítással ellátott kijelzőn jeleníti meg a hívó felet, amelyet a 600 férőhelyes memóriájában szereplő adatok alapján név szerint is meg tud mutatni.

A telefonnal Bluetooth-on keresztül kapcsolódik, ismeri a Bluetooth 2.0 szabványt, ugyanezt használja fel a telefonkönyv-szinkronizációra is.

Beépített hangszórója kellő hangerőt képes kibocsátani a beszélgetés élvezhetővé tétele érdekében. A leggyakrabban tárcsázott 3 telefonszámunkat akár gyorshívással is képes eltárolni. Akkumulátora akár 200 órán keresztül harcra kész, illetve 10 órás beszélgetési időt tud kiszolgálni. Az akkumulátor könnyedén kivehető, így ha nem akarjuk a töltéshez levenni a kihangosítót a kormányról, akkor ez is megoldható.

A kihangosító még márciusban a boltok polcaira kerül, nagyjából 150 eurós áron.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés