CES 2020: A MyKronoz is bemutatott két új terméket Vegasban

Az eddigi tapasztalatok alapján nem vagyunk elájulva a MyKronoz képességeitől, de a svájciak nem adják fel.

A MyKronoz idén két szériát is frissített, a CES-re a ZeTime 2-vel és a ZeRound 3-mal érkeztek, plusz az tavalyi MWC-n bemutatott ZeBuds prémium verziójával, ami pont ugyanazt tudja, mint a ZeBuds Pro, csak elegáns, kissé szögletesebb és főleg teljes alumínium tokot kapott. Természetesen Qi töltéssel. A megnevezés ne zavarjon meg senkit, a ZePods és a ZeBuds ugyanaz a termék, csak Barcelonában még Pods-ként mutatták be, majd a jelek szerint meggondolták magukat, és úgy döntöttek, a Buds név mégiscsak jobb lesz.

MyKronoz ZeBuds Pro és Premium

MyKronoz ZeBuds Pro és Premium [+]

A rengeteg színben elérhető ZeBuds Premium 80 dollárért vásárolható meg, ami körülbelül 23 ezer pénzt jelent. A ZeTime 2 külsőre nem sokat változott, továbbra is elérhető 39 és 44 milliméteres tokozással, a TFT kijelzőt viszont 360 x 360 pixel felbontású, 1,3 és 1,09 hüvelykes AMOELD-re cserélték, amihez továbbra is jár a mechanikus óramutató. Az akkumulátor mérete is nőtt, amivel elvileg 60 napos üzemidőt ígér a gyártó, nyilván analóg módban.


MyKronoz ZeTime 2

Hangszóró még mindig nincs benne, de mikrofon igen, úgyhogy akár Alexával is társalkodhatunk. A brossúra szerint a lapkakészlet is friss, noha azt nem közölték, melyik az, a hattengelyes gyorsulásmérő és giroszenzor, illetve a pulzusszenzor maradt. A ZeTime 2 5 ATM vízállósággal, kizárólag rozsdamentes acél házzal és zafírüveggel érhető el 200 dolláros nyitóáron, ami körülbelül 60 ezer forintnak felel meg.

MyKronoz ZeRound 3
MyKronoz ZeRound 3 [+]

A ZeRound szintén új verzióban mutatkozott be, noha nem a CES-en jelentették be, egészen friss a termék. A ZeRound 3 kissé sportosabb megjelenésű, de szintén fém tokozásba foglalták a 390 x 390 pixel felbontású AMOLED panelt. Az óra IP67-es besorolású, cserébe mikrofonnal és hangszóróval is felszerelték. A Bluetooth mindkét modell esetében 4.2-es, a ZeRound 3 viszont csak háromtengelyes szenzorrendszerrel rendelkezik. Ugyanezek a paraméterek érvényesek a ZeRound 3 Lite modellre is, csak azt élénkebb színváltozatban, műanyag tokozással kínálják.

MyKronoz ZeRound 3 Lite
MyKronoz ZeRound 3 Lite [+]

Az üzemidő mindkét Round modell esetében 3 nap, újdonság viszont, hogy a MyKronoz integrálta a különböző készülékekhez tartozó társalkalmazásokat, így nem kell külön minden modellhez letölteni a megfelelő appot, csak a MyKronoz (Android; iOS) programját és kiválasztani a típust.

Előzmények

  • MWC 2019: Headsetet kezdett el gyártani a MyKronoz

    Ami igencsak hajaz az Apple AirPodsra, annál nyilván sokkal olcsóbb, a kérdés csak az, hogy milyen minőségű, ezt ugyanis nem tudtuk (most még) kipróbálni.

  • MyKronoz ZeTime - szezont a fazonnal

    A közösségi finanszírozás egyik ékköve egyszerre próbál mutatós analóg óra és karra csatolható okosketyere lenni, ám a sajátos egyveleg nem tud igazán kitűnni.

  • MyKronoz ZeRound - nem teljesen kerek

    Kedvező árú svájci okosóra. A szavak nagy többsége más sorrendben vagy összetételben nem lenne újdonság. A MyKronoz viszont pont ebben a kategóriában indul, legalábbis nagyon igyekszik.

Hirdetés