CES 2020: A Pitaka asztali dokkolója hat terméket tölt egyszerre

Ebből hármat vezeték nélkül, további hármat kábelen, ők elsősorban az Apple felhasználókra számítanak, de igazából nincs megkötés.

A Pitaka elsősorban a remek minőségű tokjairól volt eddig híres, de a most a CES-en egy asztali töltőállomást mutattak be, amely egyrészt kimondottan gusztusos, másrészt roppant ötletes és hasznos. Az Air Omni névre keresztelt termék egy jókora vezeték nélküli töltőpadnak tűnik, ami alapvetően stimmel is, három eszközt tud zsinórmentesen gyorstölteni, 10 Wattal.


[+]

Ám ez önmagában nem nagy fegyvertény, ám a Pitaka továbbment, van egy tableteknek kialakított támasz, ami alulról egy kis kapcsolóan váltható módon Lightning, vagy éppen Type-C csatlakozót kínál fel, oldalt pedig USB-A és Type-C is található, 18 Watt töltési tempóval. Plusz egy kis extra gag, egy aprócska fiók, ami még világítást is kapott, a Pitaka emberei pedig poénból egy családalapítást gátló, egyszer használatos kelléket rejtettek el ide a CES Unveiled eseményen.


[+]

Az Air Omni végleles áráról még nincs információ, de a standon azt mondták, hogy nagyjából 150 dollár körüli összegért kerülhet majd piacra a második negyedévben.

Előzmények

Hirdetés