CES 2020: Az EarFun is beszáll a TWS-csatába

Egyre telítettebb a piac, újabbnál újabb vezeték nélküli headsetek próbálják megütni a mércét, az EarFun pedig első hallásra még kellemes is.

Felhasználói visszajelzések alapján az EarFun egészen jó minőségű hangkeltőket nyújt a kategóriájában, így aztán kíváncsian látogattunk el CES-en felállított standjukhoz.


[+]

A termékvonalat nem csak a true wireless (TWS) kategóriába eső, teljesen vezeték nélküli, töltőtokos sztereó headsetek adják, volt 360 fokos zenei élményt ígérő vízálló hangszóró UBOOM néven, akár 16 órás üzemidővel, 49 dolláros áron, illetve egy kompakt, de ehhez képest kényelmes fejhallgató, a Wave.


[+]


Valódi újdonságot azonban nem ez, hanem az EarFun Air jelentette, a mi jelenleg is piacon lévő Free nevű TWS fölött 10 dolárral jelent még kellemesebb alternatívát. A Type-C-s töltőtokkal rendelkező fülhallgató oldalain érintésérzékeny felületet tapasztalhatunk, jutott bele IPX7 védelem, négymikrofonos zajszűrési rendszer a jobb beszélgetési hangminőségért, és igen jónak mondott üzemidő: a cég szerint 6 óráig tud zenélni a fülünkben a fülespár, a tok pedig ezt további négyszer fel tudja tötleni, igaz, egy ilyen művelethez másfél órára van szükség.


[+]

A fülhallgató első kipróbálásra eléri azt a hangminőségi szintet, amit a 60 dolláros szegmensben el lehet várni, a fülhallgatók ergonomikusak és jól össze vannak rakva, ugyanakkor a töltőtok fedele a kiállított példányon valamelyest lötyögött, reméljük, ezt még a márciusi startig orvosolják. Rendelni elsősorban a gyártó honlapjáról lehet.

Azóta történt

  • EarFun Free - az elvárható szint

    Ha olcsó, kevésbé ismert kínai termékről van szó, sokan hajlamosak végletesen gondolkodni: az egyik csoport túlzóan magasztal, a másik minden effélét szemétre való, legyártást sem érdemlő terméket lát bennük. Az igazság? Valahol a kettő közt lesz!

Előzmények

Hirdetés