Chilis csoki az LG-től

A spanyol Clipset.net annyira szerencsés helyzetben van, hogy kézbe vehette az LG még be sem jelentett üdvöskéjét a KU990-et. A legújabb csokimobil az LG Prada modelltől örökölte vonásait, így 3”-es érintőkijelzőt kapott, mely felbontásűról nincs adat, de valószínűleg maradt 240x400 képpont, ám a kijelző tájolása immáron változtatható.


Sikeres formavilág

 

A hátlapot azonban igen komoly változás érte. Az eddigi 2 megapxieles kamerát felváltotta egy Xenon vakus, Schneider-Kreuznach oktikás, autófókuszos 5 megapxieles modul, mely képstabilizálással is bír. A 640x480 képpontos és 16:9 arányú videofelvételek mellett lehetőség nyílik videokamerákat megszégyenítő, 120 kép/másodperces sebességű videók rögzítésére is igaz, csak 320x240 képpont felbontásban.


Kamera terén igen erős lesz

 

Más téren is történt előrelépés. Az adatátviteli képességek ezúttal HSDPA-ra fejlődtek fel. További képességei nem nagyon változtak. Maradt a beépített sztereó FM rádió és médialejátszó, Word, Excel, PowerPoint és PDF nézegető, de újdonság a Google és Youtube alkalmazások támogatása. A készülék bejelentésének és megjelenésének részleteiről egyelőre nincs adat, mint ahogy arról sem, hogy az előd gyenge akkumulátorát nagyobbra cserélte-e a gyártó.


Végletekig letisztult menü

 

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés