Csak az MWC után mutatják be az új HTC-t

Az Android Headlines exkluzív értesülései alapján a HTC U 11, illetve Ultra utódja nem lesz jelen a februári Mobile World Congressen. Önmagát természetesen megnevezni nem kiváló belső forrás informacioi alapján az új csúcsmodell premierjére külön rendezvényt szerveznek valamikor márciusban, legkésőbb áprilisban. Konkrétumokat, azon kívül, hogy az MWC-n nem valószínű a bemutató, nem árult el az illetékes.

A HTC U11 Plus formavilagára számítunk az új modell esetében is.
A HTC U11 Plus formavilagára számítunk az új modell esetében is. [+]

A megnevezést szinten nem erősítették vagy cáfolták meg, mindazonáltal a HTC U12 erosen esélyes. Annyiban valószerű lehet az értesülés, hogy az eszközt várhatóan Snapdragon 845-tel szerelik, és mint ilyen, kénytelen megvárni a Samsung zászlóshajóinak startját, akik kizárólagos megállapodással rendelkeznek a Qualcommal, legalábbis az elsőség tekintetében. Az aktualis trendekre alapozott előfeltevéseknek alapján a HTC idei csúcsmodellje inkabb hasonlit majd a U11 Plusra kialakítás szempontjából, illetve az IP védettség is potenciális.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HTC

Azóta történt

  • MWC blog: Drónreptetés helyett viharos szél várt Triesztben

    Autóval indultunk el Barcelonába. Első megállónk Trieszt, amit akár a "mediterrán Budapestnek" is lehetne nevezni. Hideg és orkán erejű szél várt idén, így a várva-várt drónröptetés is elmaradt. A pizza és a jó sör viszont nem.

  • Semmit sem spórol majd ki HTC U12

    A pletykák megnyúlt QHD+ kijelzőről, továbbfejlesztett szorítófunkciókról, 256 GB-os tárolóról, HTC Face Unlockról, Android Oreóról és persze Snapdragon 845-ről szólnak.

  • Ilyen lehet a HTC U12+

    Kiszivárgott felvételek alapján születtek jó minőségű renderképek a HTC közelgő zászlóshajójáról. U12 lehet, hogy nem is lesz.

  • Idén csak egy HTC csúcsmodell lesz

    Új információk szivárogtak ki belső forrásokból a HTC idei csúcsmodelljéről. Igen, így egyeszámban.

Előzmények

  • HTC U11 Life - életrevaló

    A HTC U11 sorozat középkategóriás modellje az Android One program keretében tiszta rendszert és legalább két éves terméktámogatást garantál, de az Edge Sense - szorongatós funkciók sem maradtak ki.

  • Megfontolt tervek a HTC-től

    A HTC elnöke a gyártó 2018-as terveiről beszélt, amelyek nem különösebben forradalmiak, de annál reálisabbak és időszerűbbek.

  • HTC U11 - újra a szorítóban

    Megrázta magát a HTC, fennállásuk 20. évfordulójára egy ütős csúcsmobilt raktak össze, amely tud újat is mutatni, de nem ezért lehet szeretni.

  • HTC U Ultra - nekifutnak újra

    Gyönyörű és elegáns lett a tajvani gyártó legújabb csúcskategóriás phabletje, azt viszont továbbra is elég nehéz megfogalmazni, hogy ilyen árképzés mellett miért érdemes megvásárolni.

Hirdetés