Csúcs-Moto tűnt fel a Geekbenchnél

A Geekbench adatbázisában felbukkanó új készülék Motorola XT1650-es modellszámon gurított single core teszten 1930, többmagos számítási teljesítmény szempontjából pedig 6207 pontot, ami igencsak élvonalbeli teljesítménynek számít. Ahogy az lenni szokott, ezekből az eredményekből túl sok információ nem derül ki magáról a készülékről, mindössze a lényeg.


[+]

A rejtélyes Moto készülék már a Qualcomm legújabb, idén várható csúcslapkájával dolgozik, amelyhez ez esetben 4 GB rendszermemória társul. A Samsung 10 nanométeres LPE node-ján készülő Snapdragon 835-ös SoC teljesítménycentrikus klaszterében négy, referenciaértéken maximum 2,45 GHz-re skálázott Kryo mag pörög, míg az energiahatékony magok 1,9 GHz-et tudnak. Azon kívül, hogy ez igen meggyőző performanszt vetít előre, csak annyit tudtunk meg, hogy a készüléket az Android 7.1.1-es verziójával tesztelik.

Azóta történt

Előzmények

  • Moto Z – innováció, kecses vonalakkal

    A Moto Z különleges phablet, amely annyiszor borzolja a kedélyeket, ahányszor csettintést kíván. Papírvékony, értelmesen moduláris és értelmetlenül spórolós.

  • Ez lehet a Moto X 2017

    Kiszivároghatott a jövőre visszatérő Moto X sorozat egyik tagja.

  • Moto G4 Plus - a negyedik generáció

    A Moto G sorozat 2016-os évjárata a Motorola előtagot elhagyta, viszont háromféle változattal hódít. Az 5,5 hüvelykes, ujjlenyomat-olvasóval felszereltet mutatjuk most be.

Hirdetés