Csúcskategóriás vezeték nélküli Sony fülhallgató startol

Aktív zajszűrés, kényelmesebbre vett kialakítás és vadonatúj jelfeldolgozó került a WF-1000XM3.

Néhány év alatt már megszokhattuk, hogy a Sony audio-palettáján az 1000-es számot tartalmazó termékek általában igen jó minőségűek, gondolhatunk például az MDR-1000X-re, vagy az általunk is nemrég tesztelt WH-1000XM3-ra. Ennek a termékcsaládnak létezik fülhallgatós ága is, amit történetesen ma frissítettek, a WF-1000XM3 a cég új üdvöskéje.

A teljesen vezeték nélküli, in-ear fülhallgatókat kínáló, töltőkapszulás kütyü vadonatúj megjelenést, picit ergonomikusabb kialakítást kapott, külső oldalán kapacitív érintőfelüelt segíti a kezelést, mindenféle gesztusokkal.

A Sony-féle zajszűrő és zajbeengedő algoritmusok is benne vannak (ízléstől és felhasználástól függően nyilván egyszerre vagy egyik, vagy másik), a gyártó szokásos Headphones Connect alkalmazásával lehet ezeket kezelni.

Jelfeldolgozója az előbb már említett fejhallgatóból ismert QN1e HD, tehát ezen a részen sem spóroltak. Ami fájó, hogy még a Sony által fejlesztett LDAC-kodeket sem támogatja a kütyü, és bár emlegetik az 5.0-s Bluetooth-szabványt, valójában csak SBC-n és AAC-n megy át a hang a 6 milliméteres, dinamikus, neodímium mágneses hangkeltőig. A cég 6-8 órás folyamatos zenehallgatást ígér zajszűréstől függően, az ára pedig nagyjából 80 000 forintnak megfelelő euró. Fekete és ezüst színekben dobják piacra.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sony

Azóta történt

Hirdetés