Hirdetés

Akciófigyelő: 110 dollárért beszerezhető a Cubot KingKong Mini 3

Érdemes sietni annak, aki kicsi méretű strapamobilt akar, az október 17-én induló értékesítés kedvezményes, de csak limitált ideig!

Október elején mutatta be a Cubot a KingKong sorozat legújabb tagját, az általunk is tesztelt KingKong Mini 2 utódját, a KingKong Mini 3-at. Az értékesítés október 17-én indul, a gyártó pedig kedvezményesen kínálja az elődnél állítólag négyszer jobb teljesítményt nyújtó kicsi okostelefont.

A KingKong Mini 3 könnyedén kezelhető fogásváltás nélkül is egy kézzel.
A KingKong Mini 3 könnyedén kezelhető fogásváltás nélkül is egy kézzel. (forrás: Cubot) [+]

A globális értékesítés 119,99 dolláros árral kezd a Cubot hivatalos AliExpress boltján keresztül, ahol az első száz vásárló egy extra kupont is behúzhat, amivel 109,99 dollárra faraghatja le az árat. Ha pedig szerencsét próbálna valaki, az megteheti itt a gyártó saját weboldalán, ahol tombola formájában lehet Cubot KingKong Mini 3 sorsolásra jelentkezni.


(forrás: Cubot) [+]

A Cubot KingKong Mini 3 könnyedén elfér az ember zsebében és tenyerében is. A készülék 4,5 hüvelykes qHD+ felbontású (480 x 1170 pixel) IPS kijelzővel van felszerelve, a gumival megerősített ház pedig teljesíti az IP65-ös víz- és porvédelem kritériumait. Apró (131 x 58,1 x 13,4 mm, 149 gramm), de robosztus eszközről beszélhetünk ránézésre, amely valószínűleg nem retten meg az esésektől sem, bár hivatalos ütésálló minősítése nincsen.


(forrás: Cubot) [+]

Újdonság, hogy a KingKong Mini 3-ban van NFC, amin keresztül fizetni is lehet, erre a Google Wallet az előre telepített céleszköz. A rendszer Android 12, ezt egy nyolcmagos Helio G85-ös lapka, 6 GB operatív memória és 128 GB tárhely mozgatja. Kalandjainkat egy 20 megapixeles hátlapi és egy 5 megapixeles előlapi kamerával tudjuk rögzíteni a telefonnal, az üzemidőről pedig egy 3000 mAh-s akkumulátor gondoskodik. A Wi-Fi 5 (2,4 és 5 GHz, 802.11 a/b/g/n/ac), Bluetooth 5.0, USB 2.0 OTG mellett GPS, A-GPS, GLONASS, Galileo és BeiDou rendszerek állnak rendelkezésre adatkapcsolathoz. És természetesen van B-20-as LTE-sáv támogatás is, a telefon pedig egyszerre két nanoSIM kártyát is befogad.

  • Kapcsolódó cégek:
  • CUBOT

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés