Darabokban érkezett egy vékony hajlítható tesztre

Zack Nelson próbálta meg összeszerelni a Honor Magic V2-t.

Frappáns ötlettel állt elő a Honor marketingcsapata, amely a gyötrővideóiról ismert Zack Nelsonnak elküldte a mindössze 9,9 milliméter vékony és tablet/telefon vonalon a 231 grammjával igen légiesnek számító Honor Magic V2-t, de nem akárhogy. A készülék darabjaiban érkezett meg, és a JerryRigEverything csatorna feladata volt működőképes telefonná összelegózni, a frappáns feladat a kulcsfontosságú komponensekkel pedig lehetőséget adott a specifikáció felsorolására.

Ilyen a 7,92"-es belső és 6,43"-es külső OLED panel egyaránt a 10 bites, 120 Hz-es, HDR10+ fajtából, vagy az emelt órajelű Snapdragon 8 Gen 2 chip alsó hangon 16/256 GB-os kiszerelésben. Nem rossz a hátlapi 50 + 20 + 50 megapixeles kameraszett sem normál, 2,5x-ös zoom és ultraszéles szerepkörben, míg az előlapra belül és kívül is 16 megapixeles egység került.

A Magic V2 egyberakva
A Magic V2 egyberakva (forrás: Honor) [+]

A házba végül 5000 mAh-s telep, amely sikerrel licitál rá a riválisok kapacitására, ám ennél is jobb hír a hazai forgalmazás esélye a Magic V2 szeptember 1-jei, berlini startja után az IFA kiállításon. Legalábbis, ha abból indulunk ki, hogy idővel a Magic Vs felbukkant errefelé is.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Honor

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés