Debütált a Huawei MediaPad M2 7.0 is

A kínaiak táblagép sorozatának immár három tagja van, a legkisebb modellről sem hiányzik az ujjlenyomat-olvasó, kijelzője 7 hüvelykes.

Hosszú várakozások után a Huawei ma végre hivatalosan is lerántotta a leplet a P9 Lite névre hallgató készülékről, ám nem csak ez volt az egyetlen újdonság, hiszen Kínában debütált egy új táblagép is. A MediaPad M2 7.0 névre hallgató eszköz nevéből is kitalálható, hogy 7 hüvelykes kijelzővel rendelkezik, amin 1920 x 1080 pixel jelenik meg, vagyis egy Full HD felbontású (valószínűleg IPS) panelről beszélünk, támogatott a ClariVu 2.0 technológia is.


[+]

Az akkumulátor kapacitása 4360 milliamperóra, ez elvileg egy napos üzemidőt minden körülmények között biztosít. A hardveres erőforrást a Snapdragon 615 chipset biztosítja, méghozzá 3 gigabájt RAM kíséretében, ebből is látszik, hogy egy középkategóriás kütyüről beszélünk. A hátlapra egy 13 megapixeles, f/2.0 rekeszértékű kamera került, aminek hűséges társa a ledes villanó, az előlapi szenzor 5 megapixeles képeket készít. Extrának számít az ujjlenyomat-olvasó, ezt  a szerkezet jobb oldalára helyeztek. Az Android 5.1.1 operációs rendszert (EMUI felülettel) futtató táblagép május 13-tól lesz megvásárolható a világ legnépesebb országában, a WiFi-sből 16 gigabájtos verzió 1599 jüanba, a 32-es pedig 1799 jüanba kerül, ezek a szokásos adóterhek nélkül számolva 67 és 75 ezer forintot jelentenek.

Előzmények

  • Huawei P9 - 9 pont, feketén-fehéren

    A színes és monokróm szenzorral is rögzítő, dupla Leica kamerás P9 a Huawei eddigi legjobbja, és a Kirin 955-ös SoC is hozza a csúcssebességet a mutatós készülékházban.

  • Huawei MediaPad M2 10.0 - kvadrofon

    A kínaiak táblagépe a Harman Kardonnal közösen fejlesztett négy hangszórós kialakítása miatt marad emlékezetes, de más szempontból sem kell szégyenkeznie.

  • Huawei MediaPad M2 8.0 - hangzatos ajánlat

    Komoly előrelépés az M2 a Huawei táblagépes felhozatalában, és nemcsak a kijelzőfelbontás nagyobb vagy a rendszersebesség fürgébb, a sztereó hangszórók is tisztábban szólnak.

Hirdetés