December elején jön a Honor 60-széria

Nem vártak sokat a Honor 50 után, még idén bemutatnak három utódot.

Igaz, hogy júniusban leplezték, de a nemzetközi piacra lényegében csak most került ki a Honor 50, melyet nemrég mi is teszteltünk, konklúziónk pedig nagyjából a következő volt: erős középkategóriás készülék, Google-támogatással, friss Androiddal, de kissé félkész kamerával, nem túl olcsón, és még érezhetően Huawei-alapokon. Nem kell sokat várnunk az utódjára, a gyártó mai Weibo-posztja egyértelműen elárulja, december 1 lesz a nagy nap.

Honor 50 (fekete hátlap) és Huawei Nova 9 (kék)
Honor 50 és Huawei Nova 9 [+]

Állítólag három típus lesz a Honor 60-ból, a sima, a Pro és az SE modell. A Honor 60 Pro elméletileg Snapdragon 870-et kap, ezen kívül 4500 mAh kapacitású teleppel és 100 W-os töltési lehetőséggel érkezhet, a sima modell 66 wattos töltést kaphat, az SE viszont valószínűleg minden szempontból alacsonyabb szintet fog képviselni. A dupla hátlapi kamerasziget valószínűleg meglesz az új triónál is, egyéb információkat viszont nem tudunk róluk.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Honor

Azóta történt

Előzmények

  • Honor 50 - apám nevében

    Mennyit számít a szoftver! A Huawei Nova 9 nem versenyképes Google szolgáltatások nélkül, a Honor 50 már inkább annak tűnik. Miközben a két telefon csaknem azonos.

  • Honor 10X Lite - intermezzo

    Ismét egy Kirin 710-zel szerelt tucatmodell, Google nélkül, de túl sok kamerával. Mintha kötelező lenne adott időegységenként bemutatni bármit. Akkor is, ha már tele a padlás.

  • HMS tudástár

    Egy helyen minden tudnivaló a Huawei Mobile Services ökoszisztémát használó telefonokról és táblagépekről, illetve az AppGalleryről.

  • Huawei P40 lite - kényszerpályán

    Az első olyan telefon a P40 lite, amelyen már nincsenek Google szolgáltatások, de középkategóriás mivolta miatt nagy mennyiséget terveznek belőle eladni, amit a korrekt árazás is segít.

Hirdetés