Dézsából öntik a Samsung frissítéseket

A Galaxy S22 és az új hajlíthatók stabil rendszercsomagot, az S21 család pedig bétásat kapott.

Komolyan veszi a Samsung telefonjai frissen tartását, és már gőzerővel készül a One UI 5.0 felület Android 13-as alapokon. Olyan előrehaladott a fejlesztés, hogy bizonyos régiókban a béta változatot a Galaxy S22 család után most már az S21 is kipróbálhatja, és már a publikus közzététel céldátumról is pletykálnak: október 17-én vagy 19-én indulhat legalábbis az idei csúcsmobilokra.


[+]

Ez nem jelenti azt, hogy addig semmit nem kap a publikum: elindult a Galaxy S22, S22+ és S22 Ultra One UI 4.1.1-es frissítése még szeptemberi biztonsági hibajavító csomag nélkül, többek között a privát megosztásban történő fájlátnevezés lehetőségével és a multitasking opciók bővülésével. Ez a bitkosár különbözik attól, amely a hét elején a kameraminőségen javított.


[+]

A Z Fold4 és a Z Flip 4 már eleve 4.1.1-es köntössel startolt, úgyhogy ezek „csak” rendszerstabilitást javító csomagot kaptak, érdekes módon a júliusi biztonsági szettel. Ám napokon belül jöhet az összes említett Samsung telefonra megérkezhet a szeptemberi, illetve új béta változatok is esedékesek a végleges One UI 5.0 verzióhoz közeledve.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés