Díjesővel búcsúzott a Huawei Barcelonától

Már tavaly demózta összecsukható megjelenítős készülékét a Samsung, és a CES-en kézbe vettük a Royole saját megoldását, egyöntetűen egyetértünk ugyanakkor abban, hogy eddig a műfajban a Huawei Mate X bizonyult a legizgalmasabbnak, és nem vagyunk ezzel egyedül.


[+]

A gyártó saját számolása szerint 47 díjjal távozott a 2019-es MWC-ről, és csak a Mate X 31-et zsebelt be, olyan portálok elismerését kivívva, mint mondjuk a TechRadar vagy a SlashGear. A MateBook X Pro és a MateBook 14 is részesült a sajtó vállon veregetéséből, ám talán ennél is fontosabbak az MWC-t szervező GSMA több elismerése.

Hatalmas kijelzőt kínál a Mate 20 Pro, mégsem nőtt túl nagyra
Hatalmas kijelzőt kínál a Mate 20 Pro, mégsem nőtt túl nagyra [+]

A Mate X a legjobb új csatlakoztatott eszköz díjával távozott, a Mate 20 Prót pedig szimplán a legjobb okostelefonnak választották az előző MWC-től a mostaniig tartó időszakot vizsgálva. Mindez jól mutatja, hogy a gyártó nem csak a számok nyelvén robog előre a piaci versenyben, a szakma is honorálja újításait.

Állítólag a Huawei P30 Pro van a képen
Állítólag a Huawei P30 Pro van a képen (forrás: SlashLeaks) [+]

A következő forduló március 26-án lesz, a pletykák szerint a P30 Próval és 5x-os optikai zoommal a főszerepben, és a SlashLeaks hozzájutott a fenti képhez Vietnamból, amelyen állítólag a gyártó soron következő kameratelefonja látható, rengetek elemmel. A GSMA díjazta egyébként Samsung Galaxy Watchot, a Fortnite-ot és a Google éjszakai kameramódját is.

Előzmények

  • Fototrend blog: Ínycsiklandozó ételfotók

    A finom falatok nem tartanak örökké, a nyálelválasztást megindító ételfotók viszont igen. Körbejárjuk, mire érdemes figyelni, és milyen trükköket lehet bevetni.

Hirdetés