Dizájnos aktivitáskövetőt mutatott be a Black Shark

Mindeközben az alap Black Shark S1 is elérhetővé vált a nemzetközi piacon.

Két aktivitáskövetővel nyitott a Black Shark a nemzetközi piacon, a korábban bemutatott, klasszikus vonalvezetésű Black Shark S1 Classichoz a markánsabb formatervezésű Black Shark S1 Pro csatlakozott. Mindkét aktivitáskövető 1,43 hüvelykes, 60 Hz-es, kör alakú, fém keretbe foglalt AMOLED panellel dolgozik 466 x 466 pixeles felbontással és 600 nites maximális fénysűrűséggel.


[+]

Megvan az IP68-as minősítés, az NFC és a Bluetooth-híváskezelés, a Xiaomi FreeRTOS rendszerének vezérlését pedig fizikai gombok és forgatható korona segíti. Mindkét eszköz kínál folyamatos pulzusfigyelést, véroxigénszint-mérést, több, mint 100 sportmódot, alvás-, stressz és cikluskövetést, a Pro pedig ChatGPT alapú AI asszisztenssel és interaktív felhasználói élménnyel is szolgál.


[+]

A technikai adatokat egyelőre nem közli a termékoldal, de az S1 Classic 10 napos, az S1 Pro 15 napos üzemidőt ígér átlagos felhasználás mellett. A Black Shark S1 Pro 77 eurós áron lesz elérhető a gyártó hivatalos webshopjában fekete és kék színben, az S1 Classic pedig 69 euróba kerül majd, ennek pontos idejét később jelentik be.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés