Döbbenetes formatervű Pantech telefonok

Mobiltelefonos körökben ismert tény, hogy a japánok évekkel Európa előtt járnak mobiltechnológiában. Persze a trend az, hogy a most bemutatott ázsiai telefonok valamelyest módosított verziói ilyen-olyan formában előbb-utóbb az öreg kontinensre is átkerülnek, de vannak dolgok, amire itthon még éveket kell várni. Ilyen az ott most 7-8 megapixeles optikával szerelt telefonok egyre népesebb tábora, vagy a DMB, amely digitális tévézést jelent. A Pantech cég most bemutatott telefonjai nem csak a technológiai fejlettség mintái, hanem formatervezési szempontból is figyelemre méltóak.


DMB készülék

 

A Wide Cube fantázianévre hallgató futurisztikus telefon 90 fokkal elforgatható, nagyméretű, színes kijelzőt kapott, a hátlapon pedig hangsúlyos a 2 megapixeles fényképezőgép kialakítása.


Hatalmas kijelző

 

A másik eszköz a Sky Transformer 01 nevet kapta. Ez már tényleg a jövőt idézi: a kijelző a telefon teljes hosszát elfoglalja, ám ez is elforgatható, a hátlap pedig kártyaszerűen megtörhető. A hatalmas képernyő két oldalán pici hangfalak találhatóak.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés