Hirdetés

Doogee és Iocean árcsökkenés a Ping Digitalnál

A mai naptól a készlet erejéig három androidos okostelefon árát csökkentette a Ping Digital. Az 5 hüvelykes kijelzővel és 13 megapixeles kamerával szerelt Doogee DG2014 Turbo a korábbi 49 900 helyett 39 900 forintért vihető el.

Pont ennyit esett az 5,5 hüvelykes kijelzővel és nyolcmagos MediaTek rendszerchipel felvértezett Doogee DG550 Dagger ára is, amelyet 49 900 forintért lehet hazavinni. Ennél egy kicsit komolyabb áresést könyvelhet el a Doogee Turbóra erősen hasonlító, de annál nagyobb akkumulátorral és belső tárhellyel rendelkező Iocean X8 Mini, amely 44 900 forintért vásárolható meg.

Azóta történt

Előzmények

  • Doogee okosóra érkezik hamarosan

    A kínai gyártó már nem csak okostelefonokat, hanem okosórákat is gyárt, augusztusban debütál a Keeper névre hallgató példány, ami az első próbálkozásuk.

  • iOcean Rock M6752 - kemény legény

    Ismét egy új márka debütál lapunk hasábjain, az iOcean-tól elsőnek a Rock phablet került nagyító alá. Még akad néhány csiszolnivaló, de kezdésnek nem rossz.

  • Doogee Turbo Mini F1 - kis versenyautó

    A második Doogee mobil, ami nálunk járt, sokkal kisebb és karakteresebb az elsőnél, ráadásul a nagy fényerejű qHD-s megjelenítő alatt 64 bites rendszerchip lapul.

  • Doogee Titans 2 DG700 - nem harap

    Stílusos megjelenésű az első Doogee termék, amelyet tesztasztalunkon kipróbáltunk, a Titans 2 ráadásul víz-, por- és rázkódásálló borítást kapott.

Hirdetés