Drágának ígérkezik a Pixel Watch

A nem túl friss lapkakészlet és a visszafogottnak tűnő akkumulátorkapacitás ellenére nem szerénykedik a gyártó az árazással.

A 9to5Google értesülései szerint a Pixel 7 modellek mellett (végre) bemutatkozó Pixel Watch meglehetősen drága mulatság lesz a 399 dolláros árcetlivel, ami az LTE verzióra vonatkozik. Összehasonlításképpen a WiFi-s Apple Watch 7 pont ennyibe, a Galaxy Watch5 LTE pedig 330 dollárba kerül az Egyesült Államokban. Hozzé kell tenni, a Google ezért az összegért újrahasznosított rozsdamentes acél házat kínál, ami az Apple-nél már jelentősen megdobja a költségeket (igaz, ott LTE modem és zafírüveg is jár a nagyobb összegért cserébe.)


[+]

A Pixel Watch ugyanakkor nem a legfrissebb Exynos lapkát használja első okosórájához, hanem a 2018-as 9110-es szettet a Snapdragon Wear 4100+ segédprocesszorával kiegészítve, és az üzemidő is kérdéses a 300 mAh-s telepméret ismeretében. Mentségükre legyen mondva, szenzorok tekintetében megfelelő felszereltségre számítunk és a tárhellyel legalább nem spórolnak. 32 GB még úgy is jól hangzik, hogy a Wear OS úgy 8 GB-ra rátenyerel és a rendszermemória is több lehet, mint a kategóriátlag. Ez utóbbit ennél konkrétabban nem részletezték.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés