Dupla hátlapi kamerát kapott a XOLO Black

A XOLO újabb készüléket mutatott be Indiában, ami Black névre hallgat. A készülékkel induló sorozat érdekessége, hogy kizárólag online vásárolható meg, méghozzá 205 dolláros, azaz előzetes költségek nélkül átszámolva 58 ezer forintos áron.


[+]

A 7,3 milliméter vékony masina elő- és hátlapját Gorilla Glass 3 üveg védi. Különlegesség, hogy a HTC One M8-hoz valamelyest hasonlóan a hátlapon egy 13 megapixeles fényképező és egy 2 megapixeles mélységérzékelő szenzor is helyett kapott. Szoftveresen is többet tud az átlagnál a kamera, hiszen az UbiFocus által utólag is lehet változtatni a fókuszponton, plusz maga a távolság meghatározása sem tart 0,15 másodpercnél több ideig. Az előlapi szelfi kamerával maximum 5 megapixelben lehet fotózni.

A XOLO Black a specifikációkat figyelembe véve a középkategóriában versenyez, hiszen 5,5 hüvelykes Full HD IPS kijelző, Qualcomm Snapdragon 615 chipset, 2 GB RAM, USB OTG, 16 GB-os belső tárhely, microSD foglalat, 4G/LTE támogatás, valamint 3200 mAh-s akkumulátor jellemzi. Az Android 5.0-ra épülő HIVE UI felülettel ellátott készülék globális elérhetőségéről egyelőre nem esett szó.

Előzmények

Hirdetés