Dupla hátlapi kamerával érkezik a HTC M8?

A HTC M8 kódnéven emlegetett készülékről már számos pletyka napvilágot látott, ám most egy állítólagos kép is felkerült az internetre. A HTC One utódaként számon tartott masinának a hátlapját tekinthetjük meg a fotón, ami több érdekességgel is szolgál. Ha igaz, amit látunk, akkor az M8 dupla hátlapi kamerával és dupla ledes segédfénnyel is rendelkezni fog. Előbbiről már eddig is szivárogtak ki információk, ám igazi tanúbizonyságot ez a kép szolgáltathat, mint ahogy az is megfigyelhető, hogy az M8-ba elvileg nem szerelnek ujjlenyomat-olvasót, ahogy azt a One Max esetén tették. A rendelkezésre álló információk szerint a tajvaniak legújabb zászlóshajója 5 hüvelykes Full HD kijelzővel és Qualcomm Snapdragon 800 lapkakészlettel érkezik, méghozzá a következő hónapban, bemutatására New Yorkban kerül majd sor.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HTC

Azóta történt

Előzmények

  • HTC One Max - túl nagyot álmodni

    Igencsak méretes telefon lett a HTC új csúcsmodellje, amelynek egyetlen lényeges újítása, hogy érzékeli az ujjlenyomatot. Általában. Árban viszont erős, ezt a hardver nem indokolja.

  • HTC Desire 500 - vágyakozni szabad

    A tajvani gyártó egy újabb középkategóriás eszközzel rukkolt elő, szép formaterv és a legújabb Sense 5 felület jellemzi, ráadásul a sebesség is rendben van.

  • HTC One mini - tenyérnyi csoda

    A tajvaniak újdonsága csak nevében mini, sokak számára inkább ideális méretű. Ráadásul kívül-belül nagyon össze van rakva.

  • HTC One - One új a nap alatt

    Ismét egy minőségi készülékkel jelentkezett a HTC, az új zászlóshajó prémium anyaghasználattal, Full HD kijelzővel és Ultrapixel kameratechnológiával támad.

Hirdetés