Egy Galaxy egy messzi-messzi galaxisban

A Samsung bejelentette a Galaxy Note10+ limitált példányszámú különkiadását.

A Samsung és a Lucasfilm bejelentette, hogy decembertől limitált példányszámban elérhetővé válik a Samsung Galaxy Note10+ Star Wars Special Edition. A készülék technikailag nyilván nem változik, a dizájn és a színvilág azonban illeszkedik a három trilógiából álló űreposz jellegzetességeihez, de főleg a most bemutatásra kerülő, utolsó epizódnak szánt Skywalker korához. A csomagban a Sith témájú készüléken kívül egy speciális tokot, egy gyűjtői fém jelvényt, piros S Pent, illetve piros-fekete Galaxy Buds-ot találunk.

[+]


[+]

A kártyafüggetlen, egyedi digitális tartalmakkal felszerelt készülék értékesítése december 13-án kezdődik az Amazonon, egyes Best Buy üzletekben, Microsoft Store-ban és a Samsung hivatalos üzleteiben az Egyesült Államokban. Az 1299,99 dolláros csomag elérhető lesz Ausztráliában, Dániában, Finnországban, Franciaországban, Németországban, Hong Kongban, Koreában, Norvégiában, Oroszországban, Spanyolországban, Svédországban, Törökországban, az Egyesül Arab Emírségekben és Angliában is.

Előzmények

  • Samsung Univerzum: A Note sorozat produktivitási oldala

    Nem csak a munkában lehet kihasználni a speciális funkciókat, de a hétköznapi felhasználást is nagyban megkönnyítik a szoftveres extrák és az S Pen. Ami egyre többet és többet tudott, ahogyan lépkedtünk előre az időben.

Hirdetés