Egy sor új kép a kedden bemutatkozó „Meizu MX5”-ről

A Meizu nem csak a középkategóriás hardverrel felszerelt, hanem a leggyorsabb készülékeit is remekül árazza, így a Meizu m1 és m1 note sorozat mellett az MX készülékek is hozzájárulnak a kínai gyártó folyamatos terjeszkedéséhez.

Ha minden igaz, az MX4 folytatása holnap mutatkozik be, és már azt is tudni véli a szakma, hogy 5,5 hüvelykes képátlóval, Full HD felbontással, Helio X10-es SoC-vel (MT6795T), PowerVR G6200-as IGP-vel, 3 gigabájt RAM-mal és 16 gigabájtos kezdő tárhellyel lesz megvásárolható, nagyjából 290 dollártól.

Az elmúlt napokban olyan hírek is kiszivárogtak, miszerint a készülék ujjlenyomat-olvasót, 20,7 megapixeles hátlapi kamerát és a 3150 milliamperórás akkumulátort kap, az utóbbi pedig gyorstöltési technológiával is rendelkezni fog, így aztán méltó folytatása lehet az MX5 a tavalyi csúcsmodelleknek.

A MobiPicker most hozzájutott néhány új termékképhez, amelyeken a fémkeretes készülék érdekes festésű hátlappal pózol. Ha a képek hitelesek, akkor az Android 5.0-n alapuló FlyMe OS-t futtató MX5 sajátos megjelenéssel hódíthat, persze nyilván akad majd többféle színopció. Kedden alighanem minden kiderül.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Meizu

Azóta történt

  • Elstartolt a Meizu MX5

    A kínai gyártó új csúcsphabletjéről már sok pletyka keringett az interneten, most azonban hivatalosan is bemutatkozott az MX5.

Előzmények

Hirdetés