Egyedi koncepció a Sony Xperia Edge-ről

A jelenleg (mármint általunk) tesztelés alatt álló Xiaomi Mi Mix nyilvánvalóan kijelölt egy irányt, noha korántsem kompromisszummentes a koncepció. A Honor elvileg a héten mutatja a be a Honor Magicet, amely két oldalt ívelt, szélekig érő kijelzővel próbál lépést tartani a kávamentes trenddel, @Kjuma jóvoltából pedig elvileg már képet is láthattunk róla. Állítólag a Meizu is készül valamivel, amit szenteste fognak bemutatni. Szintén kedvenc Weibo-informátorunknak köszönhetően láttunk néhány rendert, amely alapján a Meizu teljes mértékben megszabadulhat a keretektől, integrálva a Xiaomi Mi 5s-ben bemutatkozó, ultrahang alapú szenzortechnológiát az ujjlenyomat azonosítására.

Metti Farhang formaterve
Metti Farhang formaterve [+]

A Sony hivatalosan még nem jelezte, hogy terveben lenne egy, a versenytársakéhoz hasonló koncepció, Metti Farhang dizájner viszont álmodott egy igen tetszetős lehetőséget a japán gyártónak. Az Xperia Edge egy kétségtelenül vonzó koncepció, amely látszólag nem csak három oldalon szabadul meg a káváktól, de egyúttal két oldalt ívelt kialakítást is tervezett rá az alkotó, továbbá élből dupla hátlapi kamerarendszert vizionál a látszólag üveg hátlapra. Az Mi Mixnél érzésre kisebb készüléktervet akár érdemes is lehet megfontolnia a gyártónak, mert igen mutatós elképzelésnek tűnik.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sony

Előzmények

  • Karácsonyi telefonajánló 2016

    Hagyományosnak mondható összeállítás: mit érdemes venni karácsonyra, ha mindenképpen kommunikációs berendezéssel lepjük meg szeretteinket. És magunkat.

  • Sony Xperia XZ - SO(vá)NY vigasz

    A Sony Xperia XZ az X Perfromance helyét kívánja átvenni a széria csúcsán, de a megegyező árszint mellett felfedezhető, lényegében csak kisebb eltérések inkább a ráncfelvarrás fogalmát merítik ki. Ismét.

  • Sony Xperia X Performance - új köntös, régi problémák

    A japán gyártó új modellcsaládjának legkomolyabb darabja is ellátogatott hozzánk, azonban nem csak a pozitívumokat hozza a testvéreitől, hanem néhány elég zavaró hiba is benne maradt.

  • Okostelefonos kamerateszt (2016)

    Kilenc mobil száll versenybe a legjobb okostelefonos kamera címéért. Vajon a nagy nevek szoros csatáját hozza az összecsapás, vagy fű alatt kúszik be a győztes?

Hirdetés