Egyre érdekesebb dizájnötletekkel áll elő a Google

A Google Pixel készülékek eddig nem az esztétikai magaslatok meghódításáról voltak híresek. Úgy tűnik, idén sem ez lesz a fő profil.

Elég széles körben elfogadott nézet, hogy a Google Pixel készülékek nem kifejezetten lenyűgözőek dizájn és formaterv tekintetében, de úgy is fogalmazhatunk, hogy nem az esztétikai szempontokat priorizálták és akkor ezzel nem mondtunk körülbelül semmit. Ettől függetlenül a Google azért tesz erőfeszítéseket a dizájn terén is, az új modellek esetében általában több lehetséges alternatívával, aztán dönt az egyik mellett.

A Front Page Tech hangsúlyozottan extrém megbízható forrásból (sic!) szerezte meg a várható nagyobb Pixel 5 modell tervrajzait. A 3D CAD fájlokból készített render elvileg az egyik valós formatervet mutatja, amelynek esztétikájáról ismét lehetne vitatkozni, de tény, hogy semmi olyanra nem hasonlít, amit eddig láttunk. A kamera panel is kissé olyan, mintha elképesztően meg lenne lepve (vagy megijedt volna valamitől). Az viszont igen előremutató, hogy immár három szenzorral számolnak a hátlapon. (A videót körülbelül négy és fél perctől érdemes megtekinteni ez ügyben. (A teljes felbontású render pedig erre található.)

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés