Egyre esélyesebb a T-alakban kinyitható LG Wing érkezése

Videón is látható a következő Dual Screen-generáció, a legújabb videó a mobil gyakorlati használhatóságát mutatja meg egy autós tartóban.

A dél-koreai gyártó az utóbbi időben egyre inkább a két kijelzős, Dual Screen élményt helyezi fókuszba új csúcsmobiljainál, szinte az összes drágább modellhez jár vagy kapható olyan tok, amivel kihajtva a mobil eredeti kijelzőjét megduplázva tudunk dolgozni, vagy magasabb szintre emelni a játékvezérlést. A gyártó legújabb Dual Screen koncepciója láthatóan még mindig nem a hajlítható kijelzőtechnológiára épül, helyette viszont T-alakban kiforgatható megoldást nyújt.

Állítólag LG Wing lesz a termék neve, és 6,8 hüvelykes kijelzőjét lehet majd kiforgatni oly módon, hogy egy 4 hüvelykes, négyzet alapú panel kerüljön mellé. Az Android Authority exkluzív videójában a készülék épp álló módban navigál, miközben a mellette lévő panelen a médialejátszás és a bejövő hívás kezelése oldható meg. Hasonló módon persze képbe kerülhet a videólejátszás közbeni chatelés vagy posztolás lehetősége, ahogy online játék közben is hasznos lehet egy Discord-kommentfolyamot betenni a fő kijelző mellé. A Wing egyébként várhatóan nem egy abszolút csúcsmobil lesz, Snapdragon 765G rendszerchipje azonban bőven elegendő teljesítményt nyújthat a mindennapokban. Valószínűleg nem az IFA-n, de még idén bemutatkozik.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

  • Váratlan fordulat

    Az LG legújabb koncepciója első ránézésre közel feldolgozhatatlan, de alapvetően nem teljesen értelmetlen.

  • LG V60 ThinQ 5G - hangoskönyv

    Elsősorban zeneileg kiemelkedő az LG csúcsmodellje, de a többi összetevő kapcsán sincs panasz, ráadásul ehhez is jár(hat) másodlagos kijelző.

Hirdetés