Egyre több részlet derül ki az LG Velvetről

A dizájn és a rendszerchip már hivatalos, a többi pedig egy megnyugtatóan rossz minőségű fotóról derült ki.

Ha egy kémfotónak ennyire rossz a minősége, kezdhetünk gyanakodni, hogy van valóságalapja, ráadásul a hivatalos előzetesekkel is összecseng. A hátlapra cseppenő színes folyadék úgy tűnik, nem csak a kamerák elrendezését hangsúlyozza, hanem az elérhető színválasztékra is utal. A Snapdragon 765G szett eddig sem volt titok, a homályos specifikáció szerint pedig ehhez 8 GB rendszermemória és 128 GB bővíthető belső tárhely jár majd.

167,1 x 74 x 7,85 milliméteres és 180 grammos eszköz IP68-as minősítéssel és valamilyen szintű MIL-STD 810G igazolással is rendelkezik majd. Az előzetesekben látható, hogy nem hagyják el a jack csatlakozót és elvileg sztereó hangszóróra is számíthatunk. A kijelző pontos mérete egyelőre nem ismert, a kamerarendszer specifikációja viszont igen. Az ujjlenyomat-olvasót is tartalmazó panelbe 16 megapixeles előlapi kamera cseppen, hátul pedig 48 megapixeles, OIS-szel ellátott főkamera, 8 megapixeles ultraszéles és egy 5 megapixeles mélységélességet definiáló szenzor áll rendelkezésre. A 4300 mAh-s akkumulátor egyelőre nem meghatározott teljesítményű vezetékes gyorstöltéssel és vezetékmentes opcióval is bír majd.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

  • Május 15-től kapható az LG Velvet

    Ismét a gyártó publikált a csúcsategóriás újdonságról, ami nagy hangsúlyt fektet az audio-oldalra és többféle érdekes kiegészítővel együtt érkezik.

  • Működés közben látható az LG Velvet

    Tényleg semmilyen titok nem marad a május 15-ei premierig, most már a teljes specifikáció és számos kép is érkezik

  • Indul az LG Velvet, megvan az ára is

    Holnap indul az előrendelés Dél-Koreában, ehhez kapcsolódóan pedig természetesen a nyitóárat és a színválasztékot is megtudtuk.

  • Jöhet a 4G-s LG Velvet

    8-as szériás, de nem a legfrissebb Snapdragon rendszerchip mellett 20%-kal kedvezőbb árra számíthatunk az 5G-s változathoz képest úgy, hogy minden más változatlan marad.

Előzmények

Hirdetés