Egyre többet tudunk az Oppo kagylótelefonjáról

Év eleje óta tudjuk, hogy a Find N széria idén kagyló formátumú modellel (is) folytatódik, lassan előkerülnek a részletek is.

Az Oppo első hajlítható készüléke meglehetősen jól sikerült, idén pedig két új modellre is számítunk, amelyek hamarosan be is mutatkozhatnak, ráadásul jó eséllyel a nemzetközi piacon is elérhetők lesznek. A gyártó augusztusban védette le a Find N Fold és Find N Flip megnevezéseket az Európai Unió Szellemi Tulajdonjogi Hivatalánál, nyilván nem csak azért, mert nem volt jobb dolguk. Arról, hogy kagyló formátumú eszközzel készül az Oppo nagyjából év eleje óta tudunk, az első konkrét részleteket viszont még csak most ásta elő a meglehetősen megbízható Digital Chat Station.


[+]

Az informátor tudomása szerint a 4300 mAh-s teleppel szerelt készülék belső kijelzője 6,8 hüvelyk lesz, a külső megjelenítő pedig 3,26 hüvelyk, mindkettő OLED technológiával. Szelfizni 32 megapixeles Sony IMX709 egységgel tudunk majd, a főkamera pedig 50 megapixeles szenzorral dolgozik, amit szintén a Sony szállt az IMX766 fajtából. Ezt kíséri majd egy 8 megapixeles, IMX355 ultraszéles szenzor. A Find N-ből kiindulva okkal tekinthetünk várakozással a gyártó kagylótelefonjára is.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Oppo

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés