EKG-val gyarapodott az Oppo okosórája

A Watch 4 Pro máskülönben tavalyi receptből dolgozik.

A flipes mobil mellé az Oppo két okosórát is elhozott tegnapi bemutatójára, és az 1000 jüanért (48 ezer forint) roppant kedvező árú Watch SE-nél fontosabb újdonság a 2300 jüanon nyitó (110 ezer forint) Watch 4 Pro. Ez utóbbi Kínában ugyanis megkapta a hivatalos hitelesítést az EKG szenzor és az elektróda használatára, ez pedig manapság alapvető funkció (kellene legyen) a drágább árkategóriában.


[+]

Maradt a téglalap alakú forma enyhén ívelt, 1,91"-es LTPO AMOLED érintőkijelzővel (378 x 396 pixel) és jobbra tájolt koronával, illetve gombbal. Az optikai pulzoximéterrel felvértezett szenzorszett képes felismerni a horkolást és a pitvarfibrillációra utaló tüneteket, valamint az érfalmerevséget, és ha minden igaz, a vércukorszintet, emellett a bőrhőmérő is megvan. Maradt a Snapdragon W5+ chip BES 2700 hardverrel az alacsony energiaigényű feladatokra, valamint a 2 GB RAM, amihez immár 32 GB-os tároló tartozik.


[+]

Az 570 mAh-s akkumulátor okosóra módban 5 (intenzív használattal 2,5) nap működést ígér, energiatakarékos módban pedig kéthetente elég tölteni. Megvan az 5 ATM védelem, a Bluetooth, a WiFi és a 4G LTE modem beépített eSIM-mel, valamint a GPS a pozíciószerzéshez. A nemzetközi megjelenés egyelőre nem került szóba.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Oppo

Előzmények

Hirdetés